X
X
 

Havfiske i Norge

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for havfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet nederst:

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for havfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet til høyre:


Lavangsfjorden

Opplev fiske etter storsei - nært land

Særlig om forsommeren kommer storseien inn i fjordene i Nord-Norge. Les mer

Fiske sjø-ørret på vinteren?

La deg ikke skremme av denne årstiden vi er kommet inn i. Vinteren kan gi godt sjøørretfiske. Les mer  FISKEAVISEN.NO


Fiske etter storsei i Lavangsfjorden

Seien er blitt oversett av mange som sportsfisk. Det er synd. Den blir stor, er veldig sprek og gir spennende opplevelser. Du trenger heller ikke alltid å dra langt ut for å finne den. Særlig om forsommeren kommer den inn i fjordene i Nord-Norge. Les mer


Havfiske på Helgeland

Etter et par fantastiske døgn i Ranafjellene, vender nemlig Endre Hopland og Rolf Andrè Lorentsen blikket mot kysten, nærmere bestemt Kvarøy i Lurøy kommune som ligger lags Helgelandskysten. Les mer  FISKEAVISEN.NO


Bilde
Storseien er en sprek fisk som gir utfordringer til sportsfiskeren. Mer tekst
Elvefiske
Storseien er en sprek fisk som gir utfordringer til sportsfiskeren. I tillegg er den utmerket mat

Norge har en lang kystlinje med en variert og unik natur. Med bukter, fjorder og øyer er den på hele 83 281 km. Aktørene tilrettelegger for havfiske ved å tilby losji og båtuleie. Kombinasjonen legger et godt grunnlag for vellykkende fiskeferier for de aller fleste.

Aktørene du finner på disse sidene har som oftest gode kunnskaper om lokalt havfiske (som sportsfiske) og kan hjelpe deg med dette.

 

Se også:

Laksefiske   Elvefiske    Innlandsfiske   Isfiske    Norske lakseelver