X
X
 

Havfiske i Norge

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for havfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet nederst:

Velg fylket hvor du ønsker å fiske, så kommer det opp en oversikt over alle aktører som tilrettelegger for havfiske (som sportsfiske). Du kan også velge direkte i kartet til høyre:


Fiske sjø-ørret på vinteren?

La deg ikke skremme av denne årstiden vi er kommet inn i. Vinteren kan gi godt sjøørretfiske. Les mer  FISKEAVISEN.NO


Fiske sjø-ørret på vinteren? Her er det du trenger å vite

Sammen med mørkere og kaldere tider er det mange sportsfiskere som setter sjøørretfiske på pause i påvente av våren. Våren er for mange sett på som høytid for sjøørretfiske, noe som kanskje stemmer godt, men la deg ikke skremme av denne årstiden vi er kommet inn i. Les mer  FISKEAVISEN.NO


Bilde
Storseien er en sprek fisk som gir utfordringer til sportsfiskeren. Mer tekst
Elvefiske
Storseien er en sprek fisk som gir utfordringer til sportsfiskeren. I tillegg er den utmerket mat

Norge har en lang kystlinje med en variert og unik natur. Med bukter, fjorder og øyer er den på hele 83 281 km. Aktørene tilrettelegger for havfiske ved å tilby losji og båtuleie. Kombinasjonen legger et godt grunnlag for vellykkende fiskeferier for de aller fleste.

Aktørene du finner på disse sidene har som oftest gode kunnskaper om lokalt havfiske (som sportsfiske) og kan hjelpe deg med dette.

 

Se også:

Laksefiske   Elvefiske    Innlandsfiske   Isfiske    Norske lakseelver